torsdag den 7. februar 2013

....katten af tønden

Til Scrap'n'Dream i lørdags fik jeg kun lavet dette projekt til udfordring nr. 1: brug bogstaverne og tallene som i mit LO danner "fastelavn 2013" Det er Pion papir meget af det fra restekassen, en kageserviet, lyserød blonde (pige-misser) og forskellige bogstaver. De grønne af dem har jeg farvet så der er dobbelt op :-) - "katten af tønden" eller "katte-dronning". En lille charm på taggen og TH krone stempel.


Som det jo fremgår så tydeligt - så er Mimi på billedet en race-kat :-) :-) - hun tilhører den Ribbens-løse race :-). Faktisk kan hun slet ikke være i en fastelavnstønde - dertil er hun alt for ribbens-løs!!!!! Men sød er hun, her drikker hun regnvand af poten, lidt kongelig har man vel lov at være :-) (Kronen er fra Anja; scrapaholic, en skøn inspirationspose, hun var så sød at begave mig med :-))

Magnolia-die tag - venligst udlånt af scrappedissen, den er så sød og "skæv", at den lissom passede til Mimi. Lidt anderledes i formen!!!!!!! men til gengæld sød og sjov.

Ha' en dejlig aften - i morgen er det FREDAG.

1 kommentar:

  1. wow Caia hvor blev det bare så flot og kreativ løsning på udfordringen, så perfekt med kattekronen og alle de lækre detaljer du har med.
    Du må lige om lidt have en dejlig weekend, jeg skal til 12 timers scrap i Roskilde på lørdag sammen med min datter, så håber på at få lavet lidt

    SvarSlet