søndag den 19. august 2012

Tag - Glimmer-Glaze-Glam-Mist

Tag i Glimmer Glam med Memorybox bur.

Deltager i Card and Scrap


Udfordring 37 - Lav en Tag

Papiret er helt hvidt fra start. I stedet for at farve taggen efter udskæring, gjorde jeg det omvendt. Papiret fik et tykt lag Glimmer Glam Paprika og Espresso Bean. Tørret med varmepistol og først nu udskåret med TH Die Tag. Bladene er lavet på samme måde med Glimmer Mist Olive. Farverne bliver meget intense og bløde at se på. Rosen er oprindelig hvid, men er farvet med Glimmer Glaze Sugar Cane. Det var min personlige aha-oplevelse. Glazen har "neglelakspensel", så farvnigen af rosen går som en leg - det er så nemt. Selvom det er svært at se det på billeder, så er også halvperlerne på buret farvet med Glaze - let igen. Alle farver, roser, knopper og charms er fra ScrapFactory - guldkartonen er genbrug - Matas gaveæske når man får et gavekort :-) ((alle de farvede ting er tørret med varmepistol - så behøver man ikke vente))


Bagside med skrivefelt - en halv kageserviet farvet med Glam Espresso - buret er udskråret af det farvede papir, og skjuler bagsiden af guldburet (som jo har skrift fra Matas :-D) Båndet er almindeligt hvidt satinbånd som også har fået Glam Paprika.

Så, jo det har været en "farverig" weekend - og mit første møde med Glaze og Glam, men absolut ikke det sidste. Især penslen i Glazen er vanedannende og letter indfarvningen af små ting. Så kan man jo få alt til at passe sammen.

Nyd syd-på-vejret - skønt.

4 kommentarer:

 1. Super flot Tag.

  Tusind tak for at du deltager i udfordringen hos Card and Scrap.

  SvarSlet
 2. Super smuk Tag ! 1000 tak for din deltagelse på Cardandscrap, og held og lykke med udfordringen ! :0)

  SvarSlet
 3. For en lekker tag Caia, en flott teknikk som gir unike og herlige farger - jeg liker så godt den varme fargeskalaen!
  Ha en fin dag!
  Klem fra Kjersti:)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare smuk♥

  10000 tak for at du deltager på card and scraps udfordring.
  knuss♥

  SvarSlet