søndag den 18. marts 2012

Mande-Tag

Tag med skrivefelt på bagside. Papir Authentique, nodepapir fra Anja (;-D tak) og utee'de rammer skrået ud sammen med tag'en fra Tim Holtz die. Filmstrimmel og noder fordi modtager er 1000-kunstner.
Deltager i udfordring nr. 59 hos Kort'o'Mania som denne gang vil se ''Gutta Boyz!!''

Ur og ugle i kæde som charm

Pin er trykket gennem papiret og kigger ud i bunden af tag'en.

Lidt tekst som på sin egen facon ønsker det bedste for fremtiden - klippet ud af noget meget gammelt og gemt papir - remain nameless :-))))

mandag den 12. marts 2012

Posekort til - endnu - et guldbrudepar


Posekort med nodepapir, Pion papir, hjerter med guld etee - surprise surprise - roser og billedet fra den tid (Pion) - kortet deltager i udfordring 58 hos Kort o Mania


Tag'en med nodepapir, tyl med lidt guldglimmer embossing, Pion-tag med kalender. Sløjfe farvet med French Vanilla (lige til at spise) og en lille ramme med rose sat i sløjfen med nål.


Skrivefelt på bagside - stemplet er fra Peg Stamp fra ScrapFactory -  det sødeste - er guldglimmerembosset :-)

Lidt dårligt billede men det gir' da lidt ide om stemplet.

søndag den 11. marts 2012

Guldbryllupskort med tag


Guldbryllup i grønt - forårets liljekonvaller fra Pion. Vindue er spellbinder der er uteet med guld - 50 er embosset med guldglimmer . 3 små guldblomster er limet på som lidt ekstra pynt. Igennem øverste venstra rude skimtes et svalepar - måske et guldsvalepar :-)




Tag'en sidder i skrålommen og har fået forbogstaverne på parret også uteet i guld.


Lidt guldhjertecharms er sat fast under sløjfen.

Bagsiden til at skrive hilsen på - pyntet med lidt udskæring fra Pion papiret. Tag'en er fra Tim Holtz.

søndag den 4. marts 2012

Kursus-Kort hos ScrapFactory

Kursus i pose-kort med tag - det var et super kursus med mange teknikker og nye ideer til at pynte og opbygge kort på. Tak Anja for en god og iderig gennemgang, som jeg ta'r med mig hjem og bruger på mine andre projekter. PS Læg mærke til sløjfen som er farvet med den lækreste af alle farver - French Vanilla fra Glimmer Mist (kom med hjem i toten :-))






Papiret er fra Pion - eleven fulgte ikke helt retningslinjerne, så resultatet er en smule afvigende fra lærens - men stadig et fantastisk kort.